En skyddsängel är alltid med.


Jag önskar att jag hade massa paket till dig liggandes här.

Grattis på födelsedagen älskade pappa. Älskade ängel. Hoppas det finns prinsesstårta där du är. Det tyckte du om.
Jag tänder ljus för dig idag. Det gör många andra också. För att det är din dag idag. 26:e oktober. Jag älskar dig - varje dag!

Jag, farmor och din storasyster var och hälsade på hos dig idag på dagen. Vi tände tre ljus och du fick fina blommor. Så du? Alla andra kommer nu ikväll och tänder hos dig. Det ska lysa på din plats på din dag. Det lyser alltid hos dig. För att du lyser. Tänk om jag hade fått ge dig paket idag. Jag önskar. Jag drömmer. Jämt när man är hos dig - så tittar solen fram. Idag lös den extra starkt. Det var en fin 26:e oktober. Det var en fin pappadag. Du fick många pussar i form av tårar. För dig. För saknaden. Grattis på din dag, himlens klaraste stjärna.


Det värsta är att inte veta när det kommer.

"du biter ihop hela tiden och du kör på, och då är risken att allt samlas på hög och sen brister när det blir för fullt"

Mina vänner är mina hjältar när tårarna är framme. Jag hatar att gråta mig till sömns. Och att inte somna.


Du är bredvid mig jämt. Varje dag.

Jag sover på din sida i sängen pappa.


Du skrev också lappar. Lappar med kärlek.


Jag vill att andra drabbade ska få en fortsatt framtid pappa.

Gud, vad jag saknar dig mycket. Tänk att jag inte får se dig mer. Det är konstigt. Varför ska inte jag få träffa min pappa varje dag? Varför ska andra inte få träffa sina nära varje dag? Det är konstigt. Det är konstigt att en framtid ska få försvinna. Bara sådär. Som om den inte var värd någonting för orättvisan, medan den i själva verket betydde allt. Jag hatar orättvisa. På alla sätt och vis. Jag lever på minnen. Minnen och lärdom. Alla minnen är som min bensin. Min energi. Du är med oss överallt.


Jag saknar allt med dig. Varenda liten del.


För alltid min pappa.


Du är i mitt guld.

Vi är hemma från Tjeckien nu pappa. Såg du hur det gick för oss? Nu är vi bäst i Europa. Djurgården. Blåränderna som du har fått mig att älska. Som du har fått mig att tycka om med hela hjärtat. Nu är vi det bästa laget i dubbel bemärkelse. Du var med mig hela veckan. Jag skrev till dig i boken på kvällarna. En natt var du till och med i min dröm. Du hälsade på. På mig och alla blåa ränder. Du är i mitt guld.


RSS 2.0