Tiden som finns.

Står utomhus i morgonmörkret. Det är några minuter kvar tills bussen går. Under dom minuterna hinner hjärnan och hjärtat tänka och känna så mycket. Det är så det är med saknad Och sorg - det ryms precis överallt. Tiden finns. Jag stod och tänkte på sista gången jag fick se dig. När jag stod där. Med båda fötterna på jorden. Jag hatar det. Jag hatar att jag har sett dig för sista gången.


I mina drömmar är vi alltid tillsammans.

Du hälsade på mig i natt. I min dröm. Tack pappa. (Jag saknar dig mer och mer)


Tillsammans är man mindre ensam.


Det är skillnad på saknad och saknad.

Det där med saknad, pappa. Jag funderar på det varje dag. Inom mig själv. Att hur jobbigt det kan vara att sakna någon - känna ett behov av någon annans närhet. Det kan vara så enkelt som ett nära fint hjärta, som man precis har fått träffa, och så säger man hej då för att sen ses någon annan gång. En annan dag. Plötsligt kommer saknaden efter det fina hjärtat. Trots att man vet att man kommer ses snart igen.
Då kommer jag på mig själv. Samma sak varje gång. Att jag saknar dig. Jag saknar dig så mycket att hjärtat vrider sig. Och det värsta: att så kommer det för alltid att vara - att jag kommer få sakna dig. Varje dag kommer jag känna samma saknad som jag har gjort varje dag hittills. Och det skär i hjärtat. Det slår i magen. Jag kommer sakna dig varje dag. Dygnet runt. Vi ses inte någon dag snart igen. Det är därför det gör så ont - för att jag vet. Jag vet att vi inte ses imorgon. Eller i övermorgon. Orättvisan har sagt det till mig. Till hela familjen. Till alla vänner.
Kanske är det därför det gör extra ont att sakna ett fint hjärta fastän man precis sagt hej då... för att jag inte vet om jag kommer få sakna det fina hjärtat varje dag, eller om jag har turen att få träffa hjärtat igen. Saknad är konstigt. Det är en sugande känsla som tär. Tär på orken. Kanske är det därför som det gör extra ont att gå ifrån ett fint hjärta - för att jag vet hur det är att sakna på riktigt. Med hela hjärtat. Jag är så otroligt rädd om alla mina hjärtan runt omkring, pappa. Precis som du var.
Min saknad efter dig är ett bevis på att jag bär med dig hela tiden inom mig. Gud, vad jag saknar dig. Varje dag.


I helgen tändes tusentals ljus för alla änglar. Du är våran ängel pappa. En lysande stjärna.


Ohana

Familjen är viktigast av allt. Att familjen mår bra och att ingen lämnas utanför. Du är alltid med oss pappa. Vi är alltid en familj. Varje dag. Dygnet runt.


RSS 2.0