Jag hatar när jag inte kommer ihåg vad jag har drömt.

Du kommer alltid att vara med i min drömvärld, pappa. Världen där man hoppas på att få ses igen. För jag har levt hela mitt liv tillsammans med dig. För jag inte klarar mig utan dig. Vi ska ses. Jag vet bara inte var, när och hur. Jag saknar dig så. Min ängel.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag vill säga så mycket... Läste din blogg och du är den finaste dottern en pappa någonsin kan önska sig.

Vad jag vill säga till dig att va inte ledsen. Att sakna någon är något fint, det visar på att kärlek finns, att vara ledsen sårar den du gråter dina tårar för.

Vi är många som har förlorat någon som har varit en del av oss, det finaste man kan göra är att sakna och se sig själv i spegeln med en stolthet för att ha varit dotter till en sån underbar pappa, och fortsätta livet där det slutade för honom.



Jag tror på ett liv efter döden, utan tvekan och jag vet du kommer träffa din pappa, det vet du också.

Men hade ja förlorat en dotter, hade jag gråtit i himlem för varje gång jag såg min dotter ledsen.

2011-01-16 @ 05:26:58
Postat av: Linna

jag vet att du kommer träffa din pappa igen. jag vet att han vakar över dig. jag vet det för att min farfar kommer till mig i mina drömmar. inte vanliga utan sånna som verkligen visar att det finns nåt annat där.

din pappa är stolt över dig. han finns i dig.

jag vet att mina ord inte gör nån ändring men tvivla aldrig : ni kommer ses igen. ♥ när du levt ditt härliga liv så ni kan prata om allt som hänt.

2011-01-25 @ 11:45:56
URL: http://fairydiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0