Och nu är du inte med.

Hej världsbästa pappa!

Jag hade rätt - din gravsten kommer bli den finaste på hela kyrkogården. Jag gjorde en liten korrigering när vi var och kollade på den idag. Det var en liten detalj, men ack så viktig för mig. Och för Johan. Och då blev den viktig för mamma med. Det var att utropstecknet skulle flyttas upp en centimeter. Stenen ska vara perfekt.
Mamma och Johan är hos dig nu, vid graven och säger hej då innan dom åker till Idre imorgon bitti. Till huset. Utan dig. Det kommer säkert kännas lika hemskt att vara där nu, som det gjorde när vi var där på påsklovet. Ingenting är sig likt utan dig. Den här gången har mamma med sig massa foton och ramar som hon ska sätta upp på väggarna där uppe. Jag följer inte med eftersom att jag jobbar hela tiden, så jag tar hand om allt här hemma och hoppas på att mamma kan få relativt bra veckor där uppe med dom andra. Det är inte lätt. Det är allt annat än lätt, och alla andra ord som hör därtill. Det är svårt. Du hör ju ihop med oss, med allt vi gjort tillsammans. Och nu är du inte med. Tillvaron är vänd upp -och ned. Tur att mamma och Johan inte åker upp själva. Det hade nog inte fungerat.

Jag ska åka till dig flera gånger den här veckan. Sandra kanske följer med i veckan också. Snällt av henne va, pappa? Kommer du ihåg när jag och Sandra var med varandra jätteofta, och spelade innebandy i våran hall? Kommer du ihåg när du hämtade mig hemma hos henne nästan varje fredagkväll ett tag? Jag tror att hon saknar dig också.


Jag kommer åka dit till dig många gånger pappa. Nu när jag är ensam hemma länge också. Då behöver jag dig ännu mer. Känna att du finns någonstans. Vart vet jag inte. Inte riktigt. Men en del av dig finns vid graven. Vi var ju själva där och la ner det. Jag saknar dig så

Kommentarer
Postat av: yasmin

svar: Tack älskade vän!

2009-07-14 @ 01:00:13
URL: http://yazz.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag verkligen beklagar gumman

2009-07-14 @ 09:24:07
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: lisa

tack snälla

2009-07-14 @ 10:11:29
URL: http://upptillhimlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

får man fråga hur han gick bort eller det kanske är känsligt

2009-07-14 @ 10:12:04
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: Linda

jag beklagar.

2009-07-14 @ 10:14:11
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: lisa

tack snälla du

2009-07-14 @ 11:17:58
URL: http://upptillhimlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

förstår hur det känns, min mormor som stod mig väldigt nära gick också bort i cancer. Om du vill prata så kan du prata med mig gumman <3

2009-07-14 @ 11:22:50
URL: http://minnahokka.blogg.se/
Postat av: Linda

Hur är det idag?

2009-07-14 @ 12:58:06
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Michaela

Hej!

Stackars dig. Stackars alla.

Livet ar sa sjukt skort att det ar skrammande. Vem som helst kan do nar som helst. Det ar laskigt. Fast det ar inte laskigt langre. Det spelar ju egentligen ingen roll om man dor nar man val ar dod, det ar ju alla runt om som det spelar roll for. Vi som maste vara kvar och leva i den eviga sorgen, saknaden och helvetet.



Har du forstatt det som har hant an? Gor man nagonsin det ajg gor det inte... Jag vantar pa att min pappa ska ringa narsomhelst. Jag vill tillbaka till Australien for dar forvantar jag mig inte att pappa ska vara. Da kan jag latsas att allt ar som vanligt.



Bor du ocksa i Hasselby? Hade du ocksa min mamma som larare?



Kramar

2009-07-14 @ 14:32:15
URL: http://swedish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0