Tills döden skiljer er åt

God morgon pappa.

Idag är det den 10 augusti. Vet du vad det är för dag? Det är klart att du vet det. Du skulle aldrig någonsin glömma. Det är din och mammas dag - eran bröllopsdag. Den 10 augusti 1996 gifte ni er.
För 13 år sedan stod ni i Järfälla kyrka och tog emot varandra som livspartners efter prästens fråga om ni kommer älska varandra i nöd och lust, tills döden skiljer er åt. Ni svarade ja. Ni två.
Nu har den där hemska delen "döden" kommit in i erat liv även fast ni hade räknat med en massa år till tillsammans, och skilt er ifrån varandra. Men ni är ändå tillsammans. Varje dag. Och ni har inte slutat älska varandra för att den valde att komma nu - döden. Eller hur?

Det är också idag precis 5 månader sen du somnade in för all framtid pappa. 5 månader - det är lång tid att vara utan dig. Men det är inte lång tid att vara med dig. Jag vill vara med dig hela livet pappa. Det känns som att det var en vecka sen, inte mer, som du låg där och jag hade mitt huvud bredvid. Tiden går så fort. Tiden går för fort. Alldeles för fort. Kom tillbaka pappa. Snälla...



Det är eran dag idag
Ni sitter ihop
För alltid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0